Geschreven door 

17 maart, Bijeenkomst bij Fortezza

Rond 18.00 uur heet dhr. Cor Kuiters de mensen welkom en geeft het woord aan onze gastheer dhr. Henk Iesberts. Deze heet ons nogmaals welkom en vertelt ons wat voor werkzaamheden dit bedrijf verricht. (camerabewaking, Keycard beveiliging voor tehuizen en het maken van sleutels voor kluizen/auto's/huizen)

 

 

Daarna krijg ik het woord als voorzitter van de O.V. en vertel dat het bedrijf Main-Energie zich via een lid van de O.V. heeft gemeld om goedkope energie te kunnen aanbieden. Hierbij naam en telefoonnummer: dhr. Peter Boelens 0880-809000 of 06 31 96 14 63. U kunt zelf contact opnemen.

Vervolgens stel ik mevrouw Marie-José de Zoete voor, zij doet een oproep voor het Zomerfeest van Kerkelanden dat weer in september van start gaat met de vraag of ondernemers van beide verenigingen iets willen doneren, een attractie sponseren of een advertentie willen plaatsen in het programma boekje. Dit om het kinderfeest te doen slagen. Telefoonnummer: 06 22 27 64 84 of mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De directie van de Gouderegenschool wil graag weten of er bedrijven zijn die een klas van deze school willen informeren over en rondleiden door hun bedrijf zodat deze kinderen een idee krijgen wat de werkzaamheden inhouden. (metaalbedrijf, bouwbedrijf, garage, bij de wethouder op visite enz.)

Verder hebben we een genoeglijk samenzijn onder het genoy van een hapje en een drankje en kunnen we onderling netwerken. Henk en Danielle worden hartelijk bedankt voor deze ontvangst en krijgen een flesje wijn en een bloemetje.

Het was een goede opkomst en een prettige ambiance, hartelijk dank namens de O.V.

René Hoven